WhatsApp Image 2020-10-01 at 17.49.49

Daniel Serbanescu

MISIONAR
Daniel Serbanescu

MISIONAR

Pozitie: Misionar
Responsabilitati: Evanghelizare si Plantare de biserici
Email: serbanescudaniel10@yahoo.com
Telefon: +40 765 706 796

Despre Misionar

Numele meu este Serbanescu Daniel, sunt un misionar al Bisericii Speranta si slujesc in Daneasa. Sunt casatorit cu Mihaela si impreuna, avem 5 copii: Rut, Sara, Onisim, Estera si Madalina.
In noiembrie 2000, am ajuns sa Il cunosc pe Dumnezeu printr-un vis pe care l-am avut intr-o seara. In urma acestuia, inima mea a fost impovarata de lipsa sigurantei si aveam o frica foarte mare cu privire la destinul meu etern.


Mergand la biserica, am inteles care anume a fost chemarea Domnului pentru viata mea si L-am recunoscut ca Domn si Mantuitor al meu personal. Avand dorinta de a impartasi cu altii ce anume a facut Dumnezeu in viata mea, am inceput sa slujesc in bisericile din comunele Nenciulesti si Buzescu in judetul Teleorman. Dupa multi ani de rugaciune, am realizat, in toamna anului 2015, ca voia lui Dumnezeu pentru vietile noastre era sa venim in Oltenia, in urma invitatiei unui misionar care ne-a recomandat punctul de misiune din Oltenia. In septembrie 2016, ne-am mutat in Daneasa.

Acum sunt coordonatorul punctului de misiune din Daneasa.

Despre Lucrare

 

Locatie: Daneasa, localitate din judetul Olt, care are o populatie de aproximativ 3,800 de locuitori, insa fara prezenta evanghelica.

Viziune: O comunitate de credinciosi care sa duca mai departe speranta lui Hristos, incepand cu Daneasa si apoi in satele din imprejurimi pana la marginile pamantului.

Misiune: Implinirea nevoilor spirituale si fizice ale oamenilor, in conformitate cu Matei 9:35.

Activitati: intalniri saptamanale ale bisericii pentru studiu Biblic: lucrarea cu femeile; lucrarea cu tinerii si copiii; evanghelizare pe strada; evenimente evanghelistice; ajutor social.

 

Proiecte

 

  1. Construirea unei cladiri multifunctionale: Acest proiect va ajuta la implinirea viziunii noastre spirituale si fizice. Aceasta cladire va dispune de o sala pentru intalnirile bisericii, camere pentru echipele implicate pe termen-scurt in lucrare, si 2 ateliere care vor crea locuri de munca pentru oamenii din localitate. Deocamdata, ne intalnim ca biserica in cladirea multifunctionala, dar cladirea nu este prevazuta cu sistem de incalzire pentru iarna (luati legatura cu Marian).
  2. Ajutor pentru saraci cu lemne si carbune: Oamenii din Daneasa au situatii foarte dificile din punct de vedere financiar, si majoritatea nu au un salariu pe care sa il poata folosi pentru a cumpara lemne si carbune pentru iarna, in special familiile care au copiii mici. Noi ii putem ajuta la inceput. Ajutam in jur de 5 familii in fiecare an.
  3. Ajuta un copil sa nu abandoneze scoala: Dat fiind ca multe familii nu dispun de bani pentru rechizite, copiii acestora aleg sa abandoneze scoala. Noi dorim sa oferim copiiilor posibilitatea de a avea rechizite pentru a putea continua studiile la scoala. Dorinta noastra este sa ajutam 20-30 copii in fiecare an.
  4. Tabara de tineri: La acest moment, noi avem 8 tineri care frecventeaza intalnirile noastre de duminica. Vrem sa ii motivam si sa ii incurajam sa-L urmeze pe Isus, prin organizarea de tabere crestine. Aceste tabere vor fi organizate vara, timp de o saptamana, unde tineri pot veni in mod regulat pentru a-L cunoaste pe Isus. Aceste tabere sunt destinate si tinerilor nou-veniti.

 

Cum te poti implica?

Puteti fi implicati in misiunea din Daneasa prin:

Rugaciune zilnica;
Incurajare – mesaje, emailuri, mentorare;
Venirea ca si echipa misionara sau conducerea unei echipe pe termen scurt. Oportunitati potentiale: lucrarea cu femeile, lucrarea cu tinerii sau copiii, evanghelizare pe strada, incurajarea membrilor;
Promovarea noastra sau a lucrarii; cautarea de parteneri care sa ni se alature;
Financiar – pentru noi, in mod personal ca si familie ; si pentru misiune pentru proiectele pe care le avem;

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_6409f644ea8cc { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_6409f644ea8cc:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_6409f644ea8cc { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_6409f644ea8cc:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }