Mariana Vlad

LUCRATOR
Mariana Vlad

LUCRATOR

Pozitie: Lucrator
Responsabilitati: Lucrarea sociala, ajuta Lucrarea cu tinerii
Email: anica.vlad@yahoo.com
Telefon: +40 766 302 351

Despre Misionar

Numele meu este Vlad Mariana Anica, sunt din satul Daneasa, judetul Olt, am trei surori si un frate, sunt studenta la master, anul I.

In copliarie familia noastra ne vorbea despre Dumnezeu, dar nu aveau foarte multe cunostinte. Dumnezeu este bun si iubitor, El a trimis un grup de tineri din Biserica Speranta, care au inceput un grup de copii, astfel am ajuns sa aud cat mai multe despre Dumnezeu inca din copilarie. Copilaria mea nu a fost tocmai una usora, situatia materiala a familiei mele nu a fost una buna, dar acest lucru a fost si este o binecuvantare pentru reletia mea cu Dumnezeu, dependenta de El m-a tinut mereu aproape de El. Am trait intr-un context in care sa fi pocait era o rusine, astfel de multe ori am amanat o decizie in privinta relatiei  mele cu Dumnezeu.

In adolescenta am dus o viata dubla, la biserica eram o fata crestina si acasa eram la fel ca si ceilalti adolescenti, ma copmortam ca si ei, neavand o viata dupa voia Lui .  Apropierea mea de Dumnezeu a fost treptata, de-a lungul timpului mai multe evenimente au contribuit la reletia mea cu El, un astfel de eveniment a fost moartea tatalui meu, atunci am vazut iubirea si purtatrea de grija a Lui fata de mine si familia mea. La varsta de 18 ani am luat decizia definitiva de a-L urma pe Domnul Isus.

Dumnezu mi-a pus in inima dragoste pentru oameni, o dragoste care nu imi permite sa fiu indiferenta la nevoile celor din jurul meu. Am ajutat in lucrarea cu copii, acum sunt implicata in lucrarea cu tinerii si in lucarea sociala in satul meu natal. Stiu ca Dumnezeu are un plan cu viata mea si sunt onorata si binecuvantata ca El e cel care imi da directie.

 

Despre Lucrare

Viziune

Sa duc speranta lui Hristos prin implinirea nevoilor fizice si spirituale ale oamenilor incepand din Daneasa si pana la marginile pamantului.

Misiune

Sa initiez  si sa desfasor proiecte menite sa ajute la implinirea viziunii, si de asemenea sa fac ucenici dintre fetele din Daneasa.

 


 

Proiecte Misionare

 

Parteneriat

Poti fi implicat in lucrarea de misiune a Marianei prin urmatoarele moduri:

Misiune pe termen scurt
Alatura-te sau formeaza o echipa pentru misiunea din Daneasa si ajuta-ne in lucrarea sociala si cu tinerii.

Suport in rugaciune
Fii un partener in rugaciune adaugandu-ma pe lista ta de rugaciune.

Incurajare
incurajeaza printr-un apel video, mesaj sau e-mail.

Suport Financiar
Fii un partener financiar prin donatie lunara de 30 lei, pentru nevoile mele personale sau pentru unul din proiectele mele.

Promovare
Devino unul dintre ambasadorii mei, distribuie lucrarea mea in comunitatea ta sau in biserica locala, o data sau de 2 ori pe luna.

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_668de697372f1 { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668de697372f1:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668de697372f1 { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_668de697372f1:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }