tabi_rebe_021-1024x768

Ion Vlad

MISIONAR
Ion Vlad

MISIONAR

Pozitie: Misionar
Responsabilitati: Evanghelizare
Email: ionsicristinavlad@yahoo.com
Telefon: +40 769 693 627

Despre Misionar

Ma numesc Ion Vlad, sunt casatorit cu Vlad Cristina si impreuna avem 3 fete si un ginere: Adriana, Tabita, Rebeca si Mihai. Eu si sotia venim din familii crestine ortodoxe.

La varsta de 30 de ani l-am cunoscut pe Domnul, iar in iarna anului 2000, la intalnirea de tineret din Alba Iulia, Domnul mi-a mantuit sufletul.

M-am intors acasa insufletit de o dorinta de a spune oamenilor ce lucru minunat am experimentat! Am strans toata literatura crestina ce o avem in casa si am inceput sa merg din poarta in poarta sa le vorbesc oamenilor despre Domnul Isus, Cel care mi-a iertat pacatele.

La scurt timp, fratele Raul a inceput in casa noastra un studiu Biblic. La aproximativ 2 luni, sotia mea l-a primit pe Domnul Isus ca Mantuitor.

Motive de rugaciune:

 • Sa fim o lumina pentru cei din jurul nostru;
 • Sa mareasca Domnul echipa de slujitori in Biserica.
 • Sa descopera Dumnezeu oamenilor Lui, nevoile lucrarii din Biserica.

Despre Lucrare

 

In urma cu 15 ani, Dumnezeu m-a chemat sa slujesc in cadrul Bisericii ”Vestea Buna Perieti”. Vazand nevoia de implicare in slujire si la indemnul fratilor si al Domnului, am inceput sa ma ocup de nevoile spirituale ale Bisericii. De 3 ani sunt consacrat ca si Misionar al Bisericii Speranta Draganesti Olt, si slujesc in punctul de misiune ”Vestea Buna Perieti”.

In cadrul acestei Biserici, ma ocup de urmatoarele proiecte:

 • Vestesc Evanghelia pe strada si in case;
 • Ma ocup de cresterea si dezvoltarea spirituala a membrilor Bisericii prin lucrare pastorala;
 • Proiecte Evanghelistice ”Fiecare casa un Nou Testament”: Scopul acestui proiect este distribuirea unei Biblii la fiecare casa din localitate
  (Balteni, Periesi, Schit, Greci si Lisa). Prin actiunile de evanghelizare din aceste localitati se doreste ca, Cuvantul lui Dumnezeu sa fie auzit de fiecare persoana si avem ca obiectiv formarea de grupe de casa.
 • Proiecte sociale: In masura resurselor disponibile, acoperim nevoile fizice ale unor familii si persoane vulnerabile din punct de vedere social.
 • Proiectul ”O undita, nu un peste!”

Prin acest proiect cautam sa cumparam familiilor dornice sa munceasca in gospodarie pentru asigurarea hranei, o capra, o vaca, sau un cal. Prin aceste actiuni de ajutorare se cauta ca persoanele ce beneficiaza de acest proiect sa devina independente din punct de vedere al asigurarii hranei zilnice.

Strategia de lucru:

 1. Evanghelizare:
  – In Biserica locala si in satele unde avem lucrare, organizam diferite evenimente cu scop evanghelistic;
 2. Ucenicizare:
  – Intruniri de studiu Biblic cu cei ce s-au hotarat a-L urma pe Domnul, in scopul dezvoltarii relatiei lor cu Dumnezeu si a cunostintelor Scripturale.
 3. Consolidare:
  – Mergem in casele copiilor si tinerilor ce vin la programul pentru copii, pentru a le vestii si parintilor Evanghlia, prin diferite metode si activitati, cum ar fi:
  * Citirea Bibliei impreuna cu cei ce nu stiu sa citeasca; impartasirea de marturii personale; iar unde este cazul si vizionarea unui film crestin;

 

Cum te poti implica?

Rugaciune
Misiune pe termen scurt
 
Misiune pe termen lung
Financiar

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

  #zikzag_button_641a535a82287 { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_641a535a82287:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_641a535a82287 { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_641a535a82287:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }