Ilie Contiu

MISIONAR
Ilie Contiu

MISIONAR

Pozitie: Misiornar
Responsabilitati: Evanghelizare
Email: ilie.contiu@yahoo.com
Telefon: +40 756 530 968

Despre Misionar

Numele meu este Ilie Contiu m-am nascut in anul 1954 in Gura Raului, judetul Sibiu.
M-am nascut intr-o familie de credinciosi baptisti, dar prieteniile lumii m-au indepartat o vreme de invatatura parintilor si de Cuvantul lui Dumnezeu. La varsta de 18 ani l-am primit pe Hristos in inima mea si am fost botezat in apa. Am fost integrat in Biserica si inca de tanar am inceput sa slujesc Domnului prin predicarea Cuvantului si Evanghelizare de strada. Pe timpul comunistilor s-a intamplat chiar sa fiu amendat de politie din pricina activitatilor Evanghelistice, deoarece era interzisa exprimarea credintei in mod public. M-am implicat in Biserica formand cateva orchestre de mandolina. In anul 1977 m-am casatorit cu Ioana Contiu, si impreuna avem 7 copii, dintre care 4 baieti si 3 fete.

In anul 1990 ne-am mutat in localitatea Cristian, judetul Sibiu. Odata mutati, am re-infiintat Biserica Baptista din localitate, care inainte de venirea noastra fusese inchisa de comunisti. Adunarea a functionat in casa noastra timp de 3 ani de zile.

Am absolvit Institutul Teologic Baptist Holywood Florida cu fratele Jurma si” Alege Viata Campus Crusade for Christ”. Am urmat aceasta scoala teologica pentru a ma dezvolta pe latura slujirii in Evanghelizare si slava Domnului ca mi-a folosit mult.

Dupa mai multi ani de implicare in slujirea din adunare si Evanghelizarea publica, o colega de munca olteanca s-a pocait si astfel am primit chemarea de a face misiune de Evanghelizare in Oltenia.

Multumesc lui Dumnezeu care m-a ajutat pana in prezent si ca ma va ajuta si in continuare in toate planurile mele, atat spiritual cat si financiar! Caci lucrarea este a Lui; cuvantul bibliei pe care-L vestesc este al Lui; iar eu sunt tot al Lui. Ma incredintez in mana Lui pentru aceasta lucrare mareata si astept in continuare sa-mi dea zilnic Vointa si infaptuirea prin Duhul Sfant.

 

Despre Lucrare

 

In prezent, sunt misionar ordinat prin biserica de comunitatea din Sibiu. Fac misiune in mai multe localitati din sudul Romaniei, in Oltenia. Dumnezeu a pus in inima mea o chemare pentru aceasta zona si fiind iesit la pensie, ajut misionarii din diferite comune.

O alta lucrare pe care o fac este sa duc orgi electronice in Oltenia si sa invat copii si adulti sa cante la ele.
Scopul este ca fiecare din cei invatati sa poata conduce serviciile de inchinare in Biserica.

Dumnezeu m-a chemat sa fiu un evanghelist, potrivit cu ceea ce scrie in Efeseni 4:11
” Si El a dat pe unii apostoli, pe altii proroci, pe altii evanghelisti, pe altii pastori si invatatori pentru desavarsirea sfintilor, in vederea lucrarii de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos” .
Imi doresc din tot sufletul sa continui lucrarea de evanghelizare oriunde m-as afla, dar Oltenia imi este in inima ca prioritara in semanarea Cuvantului lui Dumnezeu. Doresc ca si alte suflete din aceasta zona sa fie adaugate la trupul lui Hristos. Dupa experienta de viata si misiune pe care Domnul a ingaduit sa o acumulez in anii de slujire, am inceput sa initiez si alti frati in aceasta lucrare, ajutandu-i sa-si dezvolte aptitudinile in privinta lucrarii de Evanghelizare. Draganesti-Olt si comunele din jur este zona unde imi voi desfasura in continuare lucrarea, ca de altfel si comuna Olanu din judetul Valcea.

Cum te poti implica?

  • Misiune pe termen scurt sau lung
  • Punerea in contact cu frati ce au nevoie a fi ucenicizati pentru lucrarea de Evanghelizare;
  • Aprovizionarea cu Biblii si Noi-Testamente;
  • Rugaciune;

  • Este nevoie de lucratori cu copii pentru a dezvolta lucrarea deja prezenta;
  • Un microbuz pentru transportul credinciosilor;
  • Pachete cu alimente si imbracaminte pentru familiile sarace;
  • Financiar.

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_640e10af9648a { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_640e10af9648a:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_640e10af9648a { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_640e10af9648a:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }