1

George Serban

MISIONAR
George Serban

MISIONAR

Pozitie: Pastor si Misionar
Responsabilitati: Ucenicie, Echipare, Evanghelizare
Email: jesus_for_oltenia@yahoo.com
Telefon: +40 76 169 8133

Despre Misionar

George Serban este pastorul Bisericii Speranta si misionar in localitatea Stoenesti si este chemat de Dumnezeu sa vesteasca Evanghelia lui Hristos. Dorinta lui este sa vada o comunitatea de oameni transformati de Evanghelie ,care prin modul lor de viata ,sa aduca vestea buna altor oameni

In timpul studiilor la Colegiul Biblic” Hope for the Future”, a primit calauzire din partea Duhului lui Dumnezeu pentru a se muta in Oltenia.

Este casatorit cu Dana Serban care il ajuta in lucrare si au doua fete si impreuna doresc sa raspandeasca Speranta Lui Hristos in comunitatea in care Dumnezeu i-a asezat.

Despre Lucrare

 

Viziune: Sa fim o comunitate de credinciosi care duce speranta lui Hristos incepand din Draganesti-Olt pana la marginile pamantului.

Voi insa veti primi putere atunci cand va veni Duhul Sfant peste voi si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului. – Fapte 1:8

 

Impactul nostru este la nivel local, orasul Draganesti 12000 locuitori, zonal misiuni de plantare de biserici in judetul Olt si Dolj , iar la nivel international asistarea unor biserici in tarile balcanice.

 

Misiune: implinim nevoile spirituale prin evanghelizare si ucenicie adica aducem oameni la Hristos si zidim oameni in Hristos si nevoile fizice folosind diferite proiecte sociale.

Strategia noastra:

  • recrutam persoane (lucratori,misionari,pastori) locali,nationali sau internationali
  • dezvoltam proiect relevante care duc la implinirea viziunii si misiunii noastre
  • dezvoltam parteneriate cu biserici si organizatii

Proiecte Misionare

  • Ucenicizare
  • Evanghelizare
  • Echipare
  • Ajuta un copil sa mearga la scoala
  • Ajuta o familie nevoiasa

Parteneriat

Poti fi implicat in lucrarea de misiune coordonata de George Serban prin urmatoarele moduri:

 
Fii parte a unei echipe de misiune pe termen scurt.

Alatura-te sau condu o echipa de misiune in Draganesti  si lucreaza alaturi de noi in desfasurarea unor proiecte misionare, evanghelizarea oamenilor maturi dar si in lucrarea cu copii, si plantare de biserica din oras.

Fii un partener in rugaciune.

Deveniti partenerul nostru in rugaciune, rugandu-va 5 minute pe zi sau 5 minute pe saptamana. Alaturati-va grupului de Facebook: “Impreuna putem aduce speranta pacii”

Fii un mentor.

Deveniti mentor, puteti fi o incurajare pentru mine cu un apel video o data pe luna, un apel telefonic odata pe luna, mesaj text sau e-mail.

 
Fii un suporter financiar.

Sustine-ne financiar, donand 20 de lei/luna pentru nevoile personale sau de lucrare

Fii un Ambasador.

Devino unul dintre ambasadorii mei, prezinta lucrarea mea in comunitatea ta sau in biserica locala, o data pe luna sau de doua ori pe trimestru.

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_641a4ecdbbe9f { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_641a4ecdbbe9f:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_641a4ecdbbe9f { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_641a4ecdbbe9f:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }