Elena Culcea

Elena Culcea

CURSANT E2E
Elena Culcea
CURSANT E2E

Pozitie: Cursant E2E
Email: andreeaculcea@yahoo.com
Telefon: +40 762 666 270

Despre Cursant

Numele meu este Culcea Andreea Elena, și sunt studentă în anul V la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, specializându-mă în Medicină Dentară. Am simțit cu bucurie că Dumnezeu m-a îndrumat spre o chemare specială – aceea de a participa la un program de echipare misionară numit “Echipat pentru Echipă”.

Provin dintr-o familie ortodoxă care își exprima relația cu Dumnezeu prin intermediul tradițiilor și sărbătorilor. Inițial, relația mea cu Dumnezeu era mai mult conceptuală, fără o conexiune personală profundă. Aceasta s-a schimbat odată cu pierderea străbunicului meu, un eveniment care m-a inundat cu întrebări și îndoieli. În loc să mă simt mai apropiată de Dumnezeu în momentele de suferință, am început să mă distanțez de El, ajungând la o ruptură totală în care nu mai participam la tradițiile creștine alături de familia mea.

În adolescență, am fost influențată negativ de prieteni nepotriviți și am intrat într-un ciclu autodistructiv, căutând fericirea în lucruri lumești precum alcoolul și drogurile. Acestea mi-au oferit doar un refugiu temporar, deteriorând în continuare relația cu familia mea și adâncind golul interior. Situația a atins un punct critic vara trecută, când amestecul de antidepresive și alcool m-a transformat într-un suflet pierdut și dezorientat.

Schimbarea a survenit când am întâlnit o persoană specială din Biserica Speranța, care mi-a împărtășit propria experiență cu credința și Dumnezeu. Acesta m-a inspirat să caut o cale de ieșire din întunericul sufletului meu. Am început să citesc Biblia și să am conversații cu Dumnezeu, împărtășindu-i gândurile și temerile mele. Acest proces a devenit o cale de a permite lui Dumnezeu să-și manifeste planurile în viața mea.

Pe 21 decembrie 2022, mi-am dat viața în mâinile lui Dumnezeu, conștientizând că Isus Hristos a murit pentru păcatele mele trecute, prezente și viitoare. Astăzi, reflectând asupra vieții mele anterioare, pot spune că sunt un om nou, renăscut în lumina, lăsând în urmă plăcerile temporare și concentrându-mă pe o fericire eternă alături de Dumnezeu. Deși am trecut prin momente întunecate, Dumnezeu m-a ridicat din ele, iar acum, dorința mea este să aduc suflete către credință și să ofer sprijin, compasiune și iubire, așa cum am găsit eu pe drumul meu spre Dumnezeu.

 

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_668da15d2138f { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668da15d2138f:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668da15d2138f { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_668da15d2138f:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }