Online

Misiune in Era Digitala

Viziune

Continuam sa oferim speranta lui Hristos in casele si inimile oamenilor, in prezent, folosindu-ne de lumea digitala si de tehnologie. In aceasta perioada multi oameni folosesc telefoanele si mijloacele de comunicare media. Credem ca acum este timpul sa dezvoltam aceasta oportunitate pentru lucrarea de misiune in zona noastra. Dorim sa avem impact asupra oamenilor, pe plan local, regional si international.
Situatia cu COVID-19 ii tine pe oameni mai mult in casa, iar din aceasta cauza au mai mult timp sa foloseasca internetul. Vrem sa fim relevanti in aceasta perioada si sa raspundem acestei situatii cu speranta si dragoste.
 

Ce categorii de videoclipuri vom realiza?

 

  1. Devotionale: Acestea vor fi in format audio – de exemplu, cand cineva citeste un devotional dintr-o carte – sau in format video – cand cineva trimite un videoclip de 3-5 minute prin care acesta prezinta modul in care a fost incurajat in ultima perioada.
    De asemenea, avem o serie de mesaje pentru femei, pe care le distribuim aproape zilnic.
  2. Marturii: Acestea cuprind marturii video de 3-5 minute ale unor persoane care au dorit sa impartaseasca o parte din marturia lor personala sau o marturie prin care sa explice modul in care sunt ajutati de Domnul Isus in aceasta perioada. Tot in categoria aceasta, sunt incluse videoclipurile de multumire primite de la diverse persoane, adresate in mod special medicilor si personalului medical din Romania.
  3. Videoclipuri pentru copii: Acestea includ filmulete cu cantece, versete si povestiri din Biblie, dar si teatru de papusi. De asemenea, avem filmulete in care cineva citeste diverse povestioare/lectii pentru copii sau ceva din Biblia pentru copii.
  4. Interviuri: Realizam interviuri cu mai multe persoane din asa numita “Zona Rosie”. Acest lucru inseamna ca se afla intr-un loc in care exista un numar mare de persoane infectate cu virusul corona. Acesti oameni impartasesc experienta lor si cum anume Dumnezeu i-a ajutat sa treaca peste COVID-19. De asemenea, realizam interviuri cu diferite femei care impartasesc experienta lor de viata, cu scopul de a incuraja alte femei si de a le aminti faptul ca nu sunt singure.
  5. Invataturi biblice: Distribuim un verset in fiecare zi si ii incurajam pe oameni sa il memoreze si sa mediteze la acesta in timpul zilei. De asemenea, am realizat o serie de interviuri cu scopul de a explica, de fiecare data, un termen biblic. Dorim ca oamenii sa citeasca Biblia, sa o inteleaga, si noi facem tot posibilul ca sa ii ajutam in aceasta privinta. Saptamanal, deoarece nu ne putem intalni fizic, transmitem in direct slujba de duminica, pentru ca astfel sa putem ramane conectati la comunitatea noastra.

Vrem sa ajungem la cei 300,000 de locuitori ai Craiovei, de asemenea, la cele cateva milioane de locuitori din sudul Romaniei si la mult mai multi, in tarile balcanice. Realizam faptul ca timpul de a incepe o astfel de lucrare de misiune este acum si ii multumim lui Dumnezeu pentru toate persoanele pe care le-a adus sa se implice si sa faca aceste videoclipuri, sa le editeaza, sa le posteaza, sa le distribuie, etc. Va rugam, sa continuati sa va rugati pentru lucrarea aceasta. Observam impactul pe care l-a avut misiunea in spatiul online asupra oamenilor.

Am vazut impactul pe care COVID-19 l-a avut asupra populatiei iar acest lucru i-a determinat pe oameni sa stea in case si sa acceseze internetul mai mult si mai mult. Traim intr-o lume digitala si vizuala si am realizat ca este timpul sa dezvoltam misiunea in sfera digitala atat in Craiova, Sudul Romaniei cat si in tarile Balcanice.

Avem nevoie de camera video pentru a filma:

• Programul de Duminica & Inchinare
• Programe cu copiii (Teatru de papusi)
• Devotionale & Marturii
• Interviuri crestine

Daca vrei sa fii parte si tu la aceasta viziune a Bisericii te invitam sa ajuti, nu conteaza suma sau sa distribui acest material pentru a ne ajuta sa indeplinim viziunea.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
#zikzag_button_640a42abb2ac1 { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_640a42abb2ac1:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_640a42abb2ac1 { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_640a42abb2ac1:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }