Florin Sfetcu

MISIONAR
Florin Sfetcu

MISIONAR

Pozitie: Misionar
Responsabilitati: Plantare de biserici
Email: fl.sfetcu@gmail.com
Telefon: +40 785 334 470

Despre Misionar

Numele meu este Sfetcu Florin Iulian si am fost nascut pe 20 iulie 1975 in Rosiori de Vede. Mi-am petrecut adolescenta in localitatea natala.
La varsta de 31 de ani, Dumnezeu si-a aratat marea Sa mila fata de mine!
El si-a aratat indurarea Sa, scotandu-ma din intunericul lumii si aducandu-ma la pocainta.

Din momentul in care l-am primit pe Isus in inima mea si am devenit copilul Sau, mi s-a nascut in inima o mare dorinta de a spune si altora despre planul Sau de salvare.

Au urmat 10 ani de crestere si pregatire spirituala in care Dumnezeu m-a pregatit pentru lucrarea ca misionar full time.

In anul 2006 m-am casatorit cu sotia mea, Alina, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 4 copii: Luca Nistor, Maria Lois, Debora Elisabeta si Emima Valeria (copii).

In anul 2016, noi ca familie am inteles chemarea lui Dumnezeu la misiune, iar in luna septembrie a acelui an, am inceput lucrarea de misiune in comuna Beciu, situata in judetul Teleorman.

Pozitia: Misionar plantator de Biserica in comuna Beciu, din judetul Teleorman;

Despre Lucrare

 

Despre lucrare: Comuna Beciu are aproximativ 1500 de locuitori, dintre care majoritatea sunt crestini ortodoxi ne-practicanti;

Prin eforturile evanghelistice depuse, dorim sa vedem in Beciu o comunitate stabila de credinciosi, care sa duca Evanghelia in toata Romania si pana la toate marginile pamantului.

Noutati din Misiune

Strategia de lucru:

 • Evanghelizare de strada de la om la om;
 • Organizarea de evenimente evanghelistice;
 • Lucrarea cu copii de care se ocupa sotia;
 • Lucrarea cu femeile de care se ocupa sotia;
 • Consiliere spirituala si familiala in fiecare miercuri
 • Proiecte sociale: In fiecare luna 5 famili primesc Alimente.

De asemenea, cand este posibil ajutam cu lemne si haine familiile nevoiase. Ajutam prin munca fizica batranii ce au nevoie in gospodarie: la spart de lemne, sapat prin curte si orice alta munca au nevoie.

In felul aceasta dorim atat a implinii nevoile lor fizice, cat si a raspandii mireasma lui Hristos prin bunatate, fiindu-ne astfel deschisa usa pentru a le vestii Evanghelia

 • Grup de ucenicie, de 2 ori pe saptamana, joia si Duminica, unde oamenii sunt invatati principiile fundamentale ale Scripturii;

Motive de rugaciune:

 • Domnul sa aduca prin noi tot mai multi oameni la mantuire!;
 • Echipe de misiune pe termen scurt scurt si lung:
  Ne rugam ca Domnul sa trimita in aceasta zona o familie de misionari alaturi de care sa lucram!;
 • Domnul sa lucreze la inima parintilor si sa le dea voie copiilor sa vina la intalnirile noastre saptamanale pe care le tinem sambata;
 • Domnul sa trimeata fonduri pentru a cumpara un spatiu si cladire pentru viitoarea Biserica;
 • Domnul sa ne dea intelepciune pentru a lucra cu oamenii intr-un mod in care sa fim acceptati de cugetele lor, si sa-i putem aduce la credinta care mantuieste!

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

  #zikzag_button_6407889e888c2 { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_6407889e888c2:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_6407889e888c2 { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_6407889e888c2:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }