Alexandra

Alexandra Constantinescu

CURSANT E2E
Alexandra Constantinescu
CURSANT E2E

Pozitie: Cursant E2E
Email: aconstantinescu319@gmail.com
Telefon: +40 753 784 349

Despre Cursant

Mă numesc Alexandra Liliana Constantinescu și locuiesc în comuna Florești, județul Prahova. Sunt fotograf de profesie, dar Dumnezeu mi-a îndrumat inima spre misiune, ceea ce m-a determinat să devin studentă la cursul de echipare misionară „Echipat pentru a Echipa”.

M-am născut într-o familie ortodoxă și am fost botezată în acest cult. La vârsta de 8 ani, Dumnezeu a intervenit în viața familiei mele, redirecționându-ne către credință, cu excepția tatălui meu. Chiar din copilărie, Dumnezeu mi-a oferit oportunitatea de a-L cunoaște. La 11 ani, în timpul unei conferințe, am simțit că Dumnezeu mă cheamă să Îi încredințez viața mea, un pas pe care l-am simțit ca fiind corect. Așadar, la acea vârstă, am ales să Îi predau viața mea și să îl las pe El să-mi ghideze pașii.

Anii au trecut, iar după ce am fost botezată cu Duhul Sfânt la 13 ani, Dumnezeu a decis să mă modeleze, transformându-mă într-un instrument al lucrării Sale. În perioada adolescenței, curiozitatea de a explora lucruri noi m-a distras, îndepărtându-mă de planurile pe care Dumnezeu le avea pentru mine. Am început să frecventez biserica mai mult din obligație și la școală mă comportam după propriile mele reguli. Vorbeam și mă comportam necorespunzător, fiind mai mult o umbră decât o lumină. Timpul a trecut rapid, iar la 14 ani, m-am trezit singură cu sora mea pentru câteva luni, părinții noștri fiind plecați în străinătate. Acea perioadă a fost un moment în care am fost orientată mental și emoțional către alte lucruri, departe de Dumnezeu.

Am început să fumez, să consum zilnic băuturi energizante și nu îmi păsa dacă voi termina clasa a 8-a sau dacă voi reuși să intru la liceu. Pe lângă aceste comportamente, gânduri legate de abandonul părinților în momentele dificile, singurătate, lipsa afecțiunii tatălui și gânduri de sinucidere au început să mă copleșească. Aceste sentimente au devenit atât de intense încât mi-am dorit moartea mai mult decât orice. Cu toate acestea, teama de moarte era mereu prezentă. Eram atrasă de videoclipuri cu tineri care se auto-răneau și îmi doream să fac la fel. Am ajuns într-un punct în care mă răneam singură, crezând că merit asta, că nu sunt valoroasă, că nimeni nu mă iubește și că trebuie să mor pentru ca cineva să aprecieze viața mea.

Totul s-a schimbat când bunicul meu a decedat. Profund afectată de acest eveniment, am decis să îmi găsesc refugiul în Domnul. Astfel, pe 7 octombrie 2018, am ales să fac legământ cu Domnul prin botez și să îl urmez. Deși am întâmpinat multe provocări după această decizie, cea mai dificilă a fost la aproape 18 ani, când m-am îndrăgostit fără a consulta voia Domnului. Relația noastră nu a durat mult, iar eu, profund afectată de despărțire, am început să mă îndepărtez de Domnul. Gânduri de nesiguranță și sentimente de neînsemnătate au revenit, pierzându-mi dorința de a trăi sau de a interacționa cu alții. Anxietatea mea a crescut atât de mult încât am dezvoltat o frică de oameni; am devenit irascibilă și conflictuală cu familia pentru motive minore.

Această stare a persistat până la 19 ani, când am plecat pentru o perioadă în Suedia. Acolo, Domnul a decis să mă transforme într-un om nou. Planul Său a fost ca eu să descopăr adâncimea dragostei Sale și esența bunătății Lui față de oameni. Mi-a demonstrat cât de mare este dragostea Sa pentru oile pierdute; a lăsat 99 de oi pentru a veni după mine, oaia rătăcită. De atunci, am înțeles că nimic în această lume nu poate umple golul din inima mea așa cum o face dragostea lui Dumnezeu. Am hotărât să îi permit să pună ordine în inima și mintea mea și să îl las să fie conducătorul vieții mele până la sfârșitul zilelor.

Astăzi, sunt o persoană nouă, plină de speranță, curățată prin sângele lui Hristos, pregătită să vestesc tuturor despre dragostea lui Dumnezeu care restaurează inimi și salvează suflete, așa cum a făcut și în viața mea.

 
Activități misionare:
  • Evanghelizare personală și în grup;
  • Distribuirea Bibliei sau a Noului Testament;
  • Transmiterea mesajului evanghelic prin media.

 

Motive de rugăciune:
  • Călăuzire divină;
  • Împuternicire din partea Duhului Sfânt;
  • Resurse umane și financiare pentru dezvoltarea proiectului online;
  • Dragoste pentru cei pierduți și pentru Dumnezeu.

 

Contacteaza-ma

Adresa dvs. de email va ramane confidentiala. Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

    #zikzag_button_668fc2e01ff12 { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668fc2e01ff12:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#zikzag_button_668fc2e01ff12 { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(103,191,198,1); }#zikzag_button_668fc2e01ff12:hover { border-color: rgba(49,49,49, 1); background-color: rgba(52,140,146,1); }